به گزارش روابط عمومی هیات ورزش کارگری استان یزد؛ مسابقات دوومیدانی قهرمانی بانوان کارگر کشور به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و دومین سالگرد شهادت سردار دلها، سپهبد حاج قاسم سلیمانی روز سه شنبه شانزدهم آذرماه در استادیوم ورزشی سردار آزادگان و مجموعه ورزشی معلم قزوین برگزارشد.
بر این اساس تیم صنعتی معدنی چادر ملو به عنوان نماینده استان یزد با 4 بانوی کارگر در این مسابقات حضور یافت که الهه اسلامی موفق شد در دو 400 متر مقام سوم را از آن خود کند و صاحب گردن آویز برنز شود؛ الهه عباسی سرپرستی تیم بانوان را در این مسابقات بر عهده داشت.
در این رقابت ها که با حضور ۹۰ ورزشکار از ۲۲ استان برگزار شد، دوومیدانی کاران حاضر در ۷ ماده به رقابت پرداختند و در پایان تیم بانوان اصفهان در این رقابت ها عنوان قهرمانی را از آن خود کرد؛ تیم زنجان بر سکوی دوم ایستاد و تیم البرز سوم شد.
گفتنی است مسابقات ویژه آقایان کارگر نیز 18 و 19 آذر ماه در قزوین برگزار می شود و که تیم شرکت صنعتی معدنی چادرملو اردکان نیز در این رقابتها حضور خواهد داشت.
